Produkty pro vanilka nfpa (2)

Pěna z vaječného koňaku

Pěna z vaječného koňaku

A nakonec moderní pohled na starý recept; známý většině prarodičů. S touto espumou z vaječného koňaku ukážete starší generaci, že ne všechno bylo dříve lepší. 300ml vaječného koňaku 200ml smetany Nabíječka na smetanu Sifon na šlehačku Šlehejte vaječný koňak a smetanu dohromady, dokud nebude hladká. Přidejte tuto směs do injekční stříkačky na šlehačku a nechte ji odpočívat v lednici. Před podáváním vaječného koňaku je důležité důkladně protřepat injekční stříkačku na šlehačku, aby se tekutiny dobře promíchaly. Vypusťte dvě cartridge se šlehačkou do injekční stříkačky, aby mohla být podávána s správným tlakem a správnou lehkostí. V kombinaci s dobrou šálkem kávy a regionálním sušenkou je to perfektní odpolední svačina. Pokud chcete proces některých z těchto receptů trochu usnadnit, můžete použít naši jedinečnou nabíječku na smetanu v kombinaci s našimi chuťovými kuličkami. Jednoduše vložte chuťové kuličky do nabíječky na smetanu a přidejte exotické chutě do jakéhokoli jídla.
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.